Gjør-Det-Selv-Tips Og Triks For Forbedring Av Hjemmet

Få et «nytt» hjem ved å fikse det du allerede har. Når det er et kjøpers marked, kan du finne det vanskelig å få prisen du ber om. I stedet for å prøve å selge huset ditt, kan du forbedre det slik at du liker det mer. Fortsett å lese for å lære noen gode tips om hvordan du kan forbedre utseendet ditt og øke salgsverdien.

Ta deg tid til å finne piggene før du starter installasjonsprosjektet for de nye skapene. Dette kan gjøres enkelt med en piggfinner og merkes med en spiker som uansett vil være bak de nye skapene og ikke kan sees. Spindlene er det eneste solide stedet du må feste noe til en vegg.

Sørg for at en entreprenør eller elektriker installerer et strømuttak i skapet over der mikrobølgeovnen skal gå. Hvis du ikke gjør dette, vil du slite med å finne et sted å plugge den inn under eller etter installasjonen av mikrobølgeovnen og hetteventilen.

Tren kreativiteten din og kom med en fullstendig oppussingsplan før du begynner å jobbe. Dette vil tillate deg å fokusere på oppgaven uten å bli sidesporet. Det er mange arenaer der du kan hente inspirasjon, inkludert vennenes hjem, magasiner, TV og til og med boligforbedringsbutikker.

Fokuser på interiørbelysning for ditt neste boligforbedringsprosjekt. Hvis du bytter ut dine gamle lyspærer med kompakte lysrør, vil du spare energi og penger. Disse pærene varer også lenger enn tradisjonelle lysvalg. Dette er et veldig enkelt prosjekt som vil ha bemerkelsesverdige resultater på hvor mye penger du sparer på energiregninger.

Hvis du har ekstra hageplass, bør du legge til en solsal til hjemmet ditt. Dette gir hjemmet mer verdi fordi det vil legge til flere kvadratmeter i hjemmet, og det vil også gi fremtidige potensielle kjøpere, det ekstra boarealet de kanskje ønsker å ha.

Overflødige blindledninger kan kuttes av eller bindes. Kjæledyr og barn kan floke seg i disse ledningene og i noen tilfeller blir de kvalt. La nok av ledningen være slik at persiennene dine fortsatt fungerer, men ekstra ledning har ingen fordel. Knyt dem eller kutt dem av før det skjer en forferdelig ulykke.

Se etter neglelinjen! Hvis du trenger å feste et utstikkende panel eller gips, kan du normalt fortelle hvor du skal legge til en ny spiker eller skru bare ved å følge med på overflaten av panelet. Den ble installert ved å spikre den til de underliggende veggpinnene, og bevis på disse piggene vil sannsynligvis fremdeles være synlige.

Hvis du planlegger å male de indre veggene, taket eller døren en mørk farge, kan du tynne den hvite grunningen nær fargen du planlegger å bruke. Du kan finne fargetoner i de fleste jernvareforretninger for de fleste typer maling. Når du fargelegger grunningen, sparer du et lag eller to maling.

Tipsene i dette stykket vil sikkert hjelpe deg å lære hvordan du kan forvandle huset ditt til ditt drømmehus ved å utføre enkle forbedringsprosjekter. Å gjøre forbedringer i hjemmet ditt er enklere enn du tror, ​​og det kan spare deg for mye penger.

Hjem Renovering